La Galeria de Stil, recunoastem importanta acordata costumului, ca principala piesa de vestimentatie masculina, atunci cand ne referim la eleganta in cel mai inalt grad. Un costum  distins inseamna un cocktail rafinat intre croiala, culoare si material, nota distinctiva fiind fara indoiala conferita de croiala costumului. Ghidati de marii artisti creatori italieni, oferim domnilor o varietate de modele menite sa imbrace personalitatea unica a fiecarui barbat si sa vorbeasca, prin fiecare cusatura, despre eleganta, creativitate si tehnica, bun gust si arta de a fi barbat.

Serviciul „Costume la comanda” acorda oportunitatea fiecarui barbat de a fi propriul designer vestimentar. Ghidat cu discretie de catre specialistii nostri, la Galeria de Stil fiecare domn isi va contura propria definitie de eleganta, rafinament si masculinitate, prin alegerea croielii, materialului si a culorii care il reprezinta, dar si detalii precum stilul buzunarului, forma reverului, designul monogramei, forma butonierelor, a nasturilor si a captuselii.

Va invitam sa descoperiti colectia ampla de materiale pe care vi le punem la dispozitie prin intermediul parteneriatelor cu cele mai mari case de design din Italia, asigurand astfel promisiunea calitatii si a diversitatii stilurilor oferite de Galeria de Stil.