Detalii care amplifica stilul personal

 

Gama noastra de servicii integrate ofera barbatilor un Gentleman`s Style in adevaratul sens al cuvantului, intrucat satisface atat cerintele de calitate si eleganta in materie de vestimentatie, cat si cele de stil si rafinament, in materie de ingrijire personala. Galeria de Stil pretuieste traditia si arta “salonului barbierului”, pe care o reinterpreteaza modern prin serviciul premium de styling personal, Barber Shop by GS.

Expertii Galeriei asteapta sa va conduca intr-un paradis contemporan al ingrijirii personale masculine, dominat de rafinament, discretie si intregit de o conversatie placuta, prin serviciile de barbierit si tuns de calitate oferite.

In completarea serviciilor de design vestimentar customizate, serviciul Barber Shop by GS, amplifica stilul personal al fiecarui barbat, prin asigurarea unei imagini estetice elegante si rafinate – un real accesoriu al stilului unic al fiecarui barbat.

Gama de servicii și produse premium oferite de Galeria de Stil si partenerul nostru Luxury Grooming Company (www.barbierit.ro) prin divizia de styling Barber Shop by GS vă vor ajuta mereu să purtați cu eleganță stilul care vă întregește imaginea de gentleman.

Oferta de pret servicii Barber Shop

Tuns si Barbierit – 150 Lei

Pachet tuns – 100 Lei

Tuns – 70 Lei

Barbierit – 80 Lei

Tuns barba – 50 Lei

Intretinere – 50 Lei

Galerie Foto