Condiții Generale de Utilizare a  Magazinului  Electronic

1. CONDITII GENERALE

1.1. Condiții generale a contractelor de vânzare-cumpărare la distanță în sensul Legii privind protecția consumătorilor, încheiate între Galeria de Stil S.R.L. cu sediul in Str. G-ral Ernest Brosteanu, Nr 23, S1, Bucuresti – pe de o parte și persoana, care a acceptat prezentele Condiții Generale – pe de altă parte, denumită CONSUMATOR, în legătură cu comandarea și cumpărarea mărfurilor oferite în magazinul electronic shop.galeriadestil.com.

1.2. Site-ul shop.galeriadestil.com, în orice moment,  isi rezerva dreptul de a efectua modificări în conținutul informației și în modul de accesare a acesteia fara o notificare prealabila, precum și dreptul de a stopa utilizarea informației în cazurile de acces neautorizat, în cazuri de acțiuni incorecte și acțiuni, care contrazic legislației în țară.

Următoarele condiții privind utilizarea site-ului sunt menite a concretiza relațiile între shop.galeriadestil.com și consumatorii, care vizitează sau utilizează acest site:

1.3. Site-ul shop.galeriadestil.com  este o platformă de vânzare de mărfuri. Galeria de Stil S.R.L. vinde mărfurile în numele său și pe contul propriu, sau în numele său și pe contul proprietarului, în cazul acestă acționând ca comisionar sau distributor.

1.4. La utilizarea acestui site, dumneavoastră în mod automat declarați că sunteți de acord cu aceste condiții.

1.5. Intregul continut al site-ului shop.galeriadestil.com, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Galeria de Stil S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul shop.galeriadestil.com, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mailoffice@galeriadestil.com.

1.6. Toate comentariile, propunerile, ideile, etc.  dumneavoastră, trimise la adresa site-ului nostru sau în legătură cu utilizarea acestuia, devin proprietatea shop.galeriadestil.com și în sensul acestashop.galeriadestil.com nu este limitată în utilizarea acestora și nu este obligată în plată a oricăror compensări consumătorilor acestor comentarii, idei sau propuneri.

 

 

 

2. Responsabilitati privind produsele

S.C. Galeria de Stil S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare.

 

3. PRET SI MODALITATI DE PLATA

Preturile prezentate includ TVA (24%).

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret.

Plata produselor se efectueaza in numerar/cash la livrarea produsului.

 

4. CONDIȚII DE LIVRARE

După ce în magazinul on-line shop.galeriadestil.com a fost inregistratata o comanda din partea unui Consumator, acesta din urmă este contactat de consultanții noștri ca să fie precizate detaliile comenzii și ca să fie efectuata confirmarea acesteia. Dacă articolul comandat nu este disponibil în magazin, comanda poate fi anulată. Livrările se efectuează prin intermediul firmei de curierat, la adresa indicată de Consumator.

Livrarea se efectuează numai după confirmare din partea clientului.

Livrarea este gratuita pentru comenzi ce depasesc suma de 650 Lei. Pentru comenzile ce nu depasesc suma de 650 lei, cheltuielile aferente curierului sunt suportate de consumator.

Termenul de livrare este de maxim 3 zile, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra. Dupa operarea comenzii, in termen de maxim 3 zile veti primi coletul prin  firma de curierat, exceptie fac zilele de weekend si sarbatorile legale.

Livrarea se efectuează prin curier în perioada zilei între orele 09:00 până la 18:00;

Plata mărfii se efectuează in numerar/cash la livrare (plată impusă): La primirea mărfii, suma datorată se achită curierului. Dacă clientul nu va asigura accesul curierului și condițiile de predare a mărfii în termen și la adresa indicată, shop.galeriadestil.com se scutește de obligația de a efectua livrarea comandată.

 

5. CONDITII DE RETURNARE/SCHIMBARE

 

Produsul poate fi returnat in maxim 14 zile calendaristice, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr. 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenul de 14 zile calendaristice prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator.

Dreptul de retur in 14 zile calendaristice se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul shop.galeridestil.com.

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Conform Ordonantei nr. 34/2014 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant. În caz de shimbare a mărfii, cheltuielile de transport și în ambele sensuri sunt pe contul clientului.

După Legea privind protecția consumătorilor și regulile pentru comerț, Consumatorul, care a făcut cumpărături în magazinul on-line shop.galeriadestil.com, are dreptul la reclamații/retur în următoarele cazuri:

– dacă a constatat lipsuri;

 

– dacă a constatat că sunt defecțiuni la marfă;

 

– dacă nu este respectat termenul convenit de livrare a mărfii;

 

Reclamatiile/Returul poate fi acceptat în următoarele condiții:

– Dacă este menținut și nu este daunat aspectul comercial al produselor ( dacă nu sunt rupturi, zgârieturi , dacă articolul nu este ponosit, spălat sau călcat).

 

– Dacă nu sunt vătămări din cauza utilizării incorecte a produselor.

 

Pentru orice detalii sau neclaritati privind reclamatii/returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la office@galeriadestil.com  sau la numarul de telefon +40 314 29 05 89.

Acceptând aceste condiții, Consumatorul își dă consimțământul să primească e-mail-uri și notificări din partea lui shop.galeriadestil.com, cu privire la comenzile sale, noutățile apărute în domeniul său de interese,cu privire la propunerile și promoțiile magazinului on-line,  informațiile trimițându-se la adresa electronică, dată de el.

 

 

6. LITIGII

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. Galeria de Stil S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Galeria de Stil S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

  1. DIVERSE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual shop.galeriadestil.com.